Servisne

JKP Naissus: Kvarovi na vodovodnoj mreži i prekidi u vodosnabdevanju

Ekipe JKP “Naissus” Niš radiće danas na otklanjanju kvarova na vodovodnoj mreži, usled kojih su mogući prekidi u vodosnabdevanju do 15 časova.

NA DELU MAGISTRALNOG CEVOVODA OD SIĆEVA DO VINIKA OTEŽANO VODOSNABDEVANJE.

Neodložni radovi na magistralnom cevovodu u ulici Radmile Savićević, (ispod propusta, paralelno sa auto-putem), uslovljavaju otežano vodosnabdevanje za korisnike od Sićeva do Vinika, u trajanju do 17. novembra 2019. god. Zbog radova, u istom vremenu biće zatvoren atarski put koji se nastavlja od ulice Radmile Savićević do muljnog ispusta i paralelno sa auto-putem. Smanjeni pritisak vode biće izražen u naseljima Podvinik, Borskoj ulici, selu Ostrovica i još nekim selima prema Beloj Palanci, dok u drugim delovima grada (naselja Donja Vrežina, Gornji Matejevac) neće bitno uticati na vodosnabdevanje.

Selo Čokot, ulica Maršala Tita br. 16.

Voda na površini, potrebno je raskopavanje u ulici Maršala Tita br. 16, u selu Čokot. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanja do 15 sati u selu Čokot.

Ugao ulica Kraljevića Marka i Katićeve.

Voda izbija iz hidrantske kape, potrebno je raskopavanje na uglu ulica Kraljevića Marka i Katićeve. Zbog radova na popravci vodovodne mreže moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u pomenutim ulicama Kraljevića Marka i Katićevoj.

Selo Donja Toponica.

Voda na ulici, potrebno je raskopavanje u delu puta prema Mezgraji. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u selu Donja Toponica.

Naselje Gornja Varežina.

Voda na ulici, potrebno je raskopavanje u naselju Gornja Vrežina, ispred BMW servisa. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u naselju Gornja Vrežina.

Selo Čamurlija.

Voda na ulici, potrebno je raskopavanje u prvoj ulici desno prema kasarni. Ukoliko se završe pripremni radovi, izvršiće se popravka vodovodne mreže i biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u selu Čamurlija.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com