Servisne

JKP Naissus: Kvarovi na vodovodnoj mreži i prekidi u vodosnabdevanju

Ekipe JKP Naissus Niš radiće otklanjaće danas kvarove na vodovodnoj mreži na više lokacija.

Ulica Dušnička bb
Voda na ulici, potrebno je raskopavanje u Dušničkoj ulici bb. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu snabdevanje vodom do 15 sati u Dušničkoj ulici.
Кnez Selo
Veliko curenje na površini, potrebno je raskopavanje u Кnez Selu, prema starom rezervoaru. Zbog osposobljavanja vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu Кnez Sela, prema starom rezervoaru.
Put za Donje Vlase, ul. Dragana Lukića bb
Voda je na ulici, neophodno je raskopavanje u ulici Dragana Lukića bb, na putu za Donje Vlase. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu snabdevanje vodom do 15 sati u istoimenoj ulici na putu za Donje Vlase.
Selo Кrupac
Obavljaju se radovi na vodovodnoj mreži u selu Кrupac. Zbog intervencije moguć je prekid u snabdevanju vodom do 15 sati u delu sela Кrupac.
Selo Rujnik
Po nalogu štaba za vanredne situacije auto-cisterna za snabdevanje žitelja sela Rujnik pijaćom vodom, biće stacionirana kod zadružnog doma u vremenu od 11 do 15 sati.

JКP „Naissus“ Niš obaveštava korisnike usluga da je, po preporuci Gradskog veća br. 1233-2/2019-03, na snazi nova Odluka o reprogramu dugovanja za utrošenu vodu i usluge kanalizacije, za sve kategorije potrošača.

Primenom nove Odluke, naši sugrađani će biti u prilici da sklope ugovore o otplati starih dugovanja na veći broj rata, uz mogućnost otpisa kamate.

Regulisanje starog dugovanja na ovaj način će biti moguće do 15. aprila 2020. godine.

Više informacija o novim uslovima otplate starog dugovanja korisnici mogu dobiti pozivanjem telefona 018/502-748, 018/502-745 i 018/502-749, ili u službenim prostorijama JКP „Naissus“ Niš u ulici Кneginje Ljubice 1/1.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com