Servisne

JKP Naissus: Kvarovi na vodovodnoj mreži i prekidi u vodosnabdevanju

Ekipe JKP “Naissus” Niš radiće danas na otklanjanju kvarova na vodovodnoj mreži, usled kojih su mogući prekidi u vodosnabdevanju do 15 časova.

Ugao ulica Šumatovačke i Anete Andrejević.
Voda na ulici, u toku je raskovanje na uglu ulica Šumatovačke i Anete Andrejević. Zbog radova na popravci vodovodne mrže biće u prekidu je vodosnabdevanje do 15 sati u ulicama Šumatovačkoj i Anete Andrejević.

Ulica Rudnička br. 9.
Voda na ulici, potrebno je raskopavanje u Rudničkoj ulici, kod broja 9. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Rudničkoj ulici.

Selo Jelašnica, ul. Pančićevo sokače bb.
Voda na ulici, potrebno je raskopavanje u ulici Pančićevo sokače bb, u selu Jelašnica. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu sela (Pančićevo sokače).

Knez Selo.
Voda na ulici, potrebno je raskopavanje od česme ka Domu kulture. Nakon utvrđivanja mesta havarije, ukoliko bude radova na vodovodnoj mreži, biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Knez Selu.

Selo Popovac, ulica Dragoljuba Đorđevića br. 1.
Voda sa ulice dolazi u šaht, potrebno je raskopavanje. Zbog radova na popravci priključne veze moguć prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ulici Dragoljuba Đorđevića (u delu sela Popovac).

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com