Servisne

JKP Naissus: Kvarovi na vodovodnoj mreži i prekidi u vodosnabdevanju

Ekipe JKP “Naissus” Niš radiće danas na otklanjanju kvarova na vodovodnoj mreži, usled kojih su mogući prekidi u vodosnabdevanju do 15 časova.

Radovi u ulici Vase Pelagića i prekid vodosnabdevanja u više ulica u naselju Pantelej.
Obavljaju se planirani radovi na vodovodnoj mreži u ulici Vase Pelagića u naselju Pantelej. Zbog priključivanja na sistem vodovodne mreže u prekidu je vodosnabdevanje do 15 sati u više ulica, od Kosovke devojke do Studeničke i od Somborske do Knjaževačke ulice. Nakon završenih radova u predviđenom roku, vraća se redovno stanje u snabdevanju vodom na objavljenoj lokaciji.

Ulica Rudnička br. 9.
Voda na ulici, potrebno je raskopavanje u Rudničkoj ulici, kod broja 9. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu Rudničke ulice. Prethodnog dana zbog povećanog obima posla ova intervencija je odložena za danas.

Bubanj selo, ulica Prvomajska bb.
Voda na površini, potrebno je raskopavanje u ulici Prvomajskoj bb, u Bubanj selu. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu sela (Prvomajska ulica).

Ulica Gutenbergova br. 38.
Voda na ulici, potrebno je raskopavanje u Gutenbergovoj ulici, kod broja 38. Zbog radova na popravci vodovodne mreže moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u Gutenbergovoj ulici.

Mramorski potok, put za Aleksandrovo.
Voda na površini, potrebno je raskopavanje na putu za Aleksandrovo, kod benzinske pumpe. Zbog radova na popravci vodovodne mreže i priključne veze, moguć je manji prekid vodosnabdevanja do 15 sati u naselju Mramorski potok, i na delu puta za Aleksandrovo.

Selo Rujnik
Po nalogu štaba za vanredne situacije auto-cisterna za snabdevanje žitelja sela Rujnik pijaćom vodom biće stacionirana kod zadružnog doma u vremenu od 11 do 15 sati, na istoimenoj lokaciji.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com