Servisne

JKP Naissus: Kvarovi na vodovodnoj mreži i prekidi u vodosnabdevanju

Ekipe JKP Naissus danas će raditi na vodovodovodnoj mreži na više lokacija.

Selo Popovac, ulica Mileta Đurđanovića br. 100.
Voda na ulici pojačanog intenziteta, potrebno je raskopavanje. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati za meštane sela Popovac.

Ulica Mokranjčeva bb.
Nastavak radova u Mokranjčevoj ulici. Zbog povezivanja novoizgrađene vodovodne mreže na raskrsnici, bez vode je deo naselja iznad crkve i vrtić. Za vreme dok se obavlja rekonstrukcija mreže, auto-cisterna za snabdevanje pijaćom vodom dežuraće kod vrtića.

Ulica Dimitrija Golemovića br. 7.
Kvar na vodovodnoj mreži, curenje je obimno. Zbog intervencije biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati za korisnike u ulici Dimitrija Golemovića.

Ulica Knjaževačka br. 193.
Voda na ulici, potrebno je raskopavanje. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu Knjaževačke ulice blizu mesta havarije (20-tak domaćinstava).

Selo Kamenica
Na zahtev meštana sela Kamenica auto-cisterna za snabdevanje pijaćom vodom biće prisutna do 16 sati na pomenutoj lokaciji.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com