Servisne

JKP Naissus: Kvarovi na vodovodnoj mreži i prekidi u vodosnabdevanju

Ekipe JKP Naissus danas će raditi na vodovodovodnoj mreži na više lokacija.

Knez Selo, na pet lokacija.
Voda na više mesta izbija na površinu, potrebno je raskopavanje. Zbog radova na popravci vodovodne mreže ispod škole, kod okretnice, na dva mesta prema selu Malča i kod doma kulture, biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati za meštane Knez Sela.

Ulica Mokranjčeva bb.
Nastavak radova u Mokranjčevoj ulici. Zbog povezivanja novoizgrađene vodovodne mreže na raskrsnici, bez vode je vrtić“Crvenkapa“, koji koristi tehničku vodu i takva voda nije za piće. Za vreme dok traju radovi, auto-cisterna sa pijaćom vodom za snabdevanje vrtića, boraviće na toj lokaciji.

Ulica Dimitrija Golemovića br. 7.
Kvar na vodovodnoj mreži, curenje je obimno. Zbog jučerašnjeg kvara mašine, intervencija se obavlja danas i biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati za korisnike u ulici Dimitrija Golemovića.

Ulica Jelene Glavaški br. 33.
Voda na ulici, potrebno je raskopavanje. Zbog radova na popravci vodovodne mreže moguć manji prekid u vodosnabdevanju do 15 sati u delu ulice Jelene Glavaški (prilaz).

Selo Kamenica
Na zahtev meštana sela Kamenica auto-cisterna za snabdevanje pijaćom vodom boraviće od 8 do 16 sati u pomenutom selu.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com