Servisne

JKP Naissus: Kvarovi na vodovodnoj mreži i prekidi u vodosnabdevanju

Ekipe JKP Naissus radiće danas na otklanjanju kvarova na vodovodnoj mreži. Usled ovih radova mogući su prekidi u vodosnabdevanju na sledećim lokacijama:

Gornja Vrežina, Vikend naselje.
Pojavljuje se voda na dve lokacije, potrebno je raskopavanje u Vikend naselju u Gornjoj Vrežini. Zbog radova na popravci vodovodne mreže moguć prekid vodosnabdevanja do 15 sati u Vikend naselju i delu Gornje Vrežine.

Francuska ulica na Delijskom visu.
Kvar na vodovodnoj mreži DN 400 u krugu rezervoara na Delijskom visu. Nastavak radova na popravci oštećenja na mreži obavljaće se bez prekida u vodosnabdevanju za korisnike u delu I visinske zone.

Naselje Milka Protić, ulica Treća br. 9.
Pojavljuje se voda na površini, potreban je iskop. Zbog popravke kvara na vodovodnoj mreži biće u prekidu vodosnbdevanje do 15 sati u delu naselja, u Trećoj ulici.

Selo Gornji Matejevac, ul. Obilićeva bb.
Voda je na ulici, potrebno je raskopavanje. Zbog radova na popravci vodovodne mreže moguć manji prekid u vodosnabdevanju do 15 sati u Obilićevoj ulici, u delu sela Gornji Matejevac.

Bubanj selo, ul. Maršala Tita br. 107.
Voda se pojavljuje na kolovozu, potrebno je raskopavanje. Zbog radova na popravci priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Maršala Tita, u Bubanj selu.

Auto-cisterne sa pijaćom vodom za sela Vukmanovo, Hum i Rujnik.

JKP“Naissus“obezbeđuje auto-cisternu sa pijaćom vodom za snabdevanje sela Vukmanovo, druga auto-cisterna obilaziće i snabdevaće pijaćom vodom sela Hum i Rujnik.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com