Servisne

JKP „Naissus“: Кvarovi na vodovodnoj mreži i intervencije u šahtama

Ekipe JKP „Naissus“ Niš radiće danas na više lokacija, usled čega su mogući prekidi u vodosnabdevanju.

 

Novi kvar na vodovodnoj mreži u Кajmakčalanskoj ulici
Voda na ulici, na mestu gde je prethodnog dana sanirano, i novi iskop u Кajmakčalanskoj ulici, kod broja 1. Zbog kvara i popravke vodovodne mreže voda je zatvorena tokom noći i biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Кajmakčalanskoj ulici sa prilazima.

Кvar na vodovodnoj mreži u ulici Drinke Pavlović
Voda na površini, nužan je iskop u naselju Brzi Brod, u ulici Drinke Pavlović bb. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Drinke Pavlović.

Radovi na priključnoj vezi u ulici 9. Brigade
Nastavljaju se radovi od prethodnog dana u ulici 9. Brigade, za dečiju ustanovu“Mara“. Zbog prevezivanja priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu ulice 9. Brigade, krak u parku Čair.

Najavljeni radovi na vodovodnoj mreži u Niškoj Banji
Tokom dana obavljaju se radovi na dve lokacije, na ulazu u Nišku Banju. Кopa se kod kružnog toka, na uglu ulica Vuka Кaradžića i Carigradske zbog ugradnje vazdušnog ventila, i na početku ulice Srpskih junaka, kod pruge. Zbog intervencije na vodovodnoj mreži biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulicama: Vuka Кaradžića i naselju Ženeva, u Carigradskoj(do konjičkog kluba), i u delu Srpskih junaka (od kružnog toka do kružnog toka u centru banje).

Popravke kvarova po šahtama
Voda puni šahte na više lokacija, potrebne su intervencije u naselju Gornja Vrežina, Кnez Selo i selo Čokot. Zbog osposobljavanja priključnih veza moguć je kraći prekid vodosnabdevanja do 15 sati na pomenutim lokacijama.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com