Servisne

JKP “Naissus”: Kvarovi na vodovodnoj mreži, ekipe niškog vodovoda radiće na njihovom otklanjanju

JKP “Naissus” radiće danas na otklanjanju kvarova na vodosnabdevanju.

 

RADOVI U GORNJEM MATEJEVCU
Voda na asfaltu, nužan je iskop na više mesta u naselju Gornji Matejevac, u ulicama: Кarađorđevoj br. 13, Pop Ignjatovoj br. 52, i Umetničkoj br. 10. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Gornjem Matejevcu.

КVAR NA VODOVODNOJ MREŽI U SELU SEČANICA
Voda na površini, potreban je iskop u selu Sečanica, u prvoj ulici desno iz pravca Toponice. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u selu Sečanica.

RADOVI U NASELJU MEDOŠEVAC
Voda na asfaltu, potreban je iskop u naselju Medoševac, u ulici Trg Republike, kod broja 73. Zbog intervencije biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Trg Republike.

INTERVENCIJA U SELU TRUPALE
Voda na površini, nužan je ručni iskop u selu Trupale, u ulici Radničkoj, kod broja 7. Zbog popravke priključne veze neće biti prekida u snabdevanju vodom.

КVAROVI NA PRIКLJUČNIM VEZAMA U SELIMA VRTIŠTE, ČOКOT I NEКIM ULICAMA
Voda u šahtama, potrebne su zamene prvih ventila na više adresa u ulicama Hilandarski Metoh, Jelene Glavaški, Leonarda Da Vinčija. Planirane su intervencije u selu Vrtište, u ulici Petrovaradinskoj br. 11 i moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati na pomenutim lokacijama.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com