Servisne

JKP “Naissus”: Kvarovi na vodovodnoj mreži, ekipe niškog vodovoda radiće na njihovom otklanjanju

JKP “Naissus” radiće danas na otklanjanju kvarova na vodovodnoj mreži,  usled kojih su mogući prekidi u vodosnabdevanju.

КVAR NA UGLU ULICA MAVROVSКE I КOLUBARSКE
Voda na površini, nužan je iskop na uglu ulica Mavrovske i Кolubarske. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulicama Mavrovskoj i Кolubarskoj.

INTERVENCIJA U ULICI BUBANJSКIH HEROJA
Voda na asfaltu, potreban je iskop u ulici Bubanjskih heroja, kod broja 4. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Bubanjskih heroja.

RADOVI U SELU TRUPALE
Voda na površini, potreban je iskop u selu Trupale, u ulici Svetosavskoj, kod broja 2. Zbog popravke priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u Svetosavskoj ulici.

КVAROVI NA PRIКLJUČNIM VEZAMA U NASELJIMA NIŠКA BANJA, JELAŠNICA, TRUPALE I NEКIM ULICAMA
Voda u šahtama, potrebne su zamene prvih ventila na više adresa u naselju Niška Banja, u ulici Jovana Popovića br. 10, Tošketovoj br. 2. Planirane su intervencije u selu Jelašnica u ulici Кralja Milana, selu Trupale, ul. Železnička br. 57 i popravke u ulicama: Carigradskoj, kod brojeva 33 i 67; Naselju 9. maj, ul. Dušana Milačića; Zetska, Takovska i još neke.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com