Servisne

JKP „Naissus“: Kvarovi na vodovodnoj mreži

JKP „Naissus“ radiće danas na otklanjanju kvarova na vodosnabdevanju na nekoliko lokacija u gradu.

KVAR NA VODOVODNOJ MREŽI U SELU BERČINAC

Kvar na vodovodnoj mreži u selu Berčinac na više lokacija,potreban iskop. Zbog radova na popravci vodovodne mreže doći će do prekida vodosnabdevanja do 15 sati u selu Berčinac.

KVAR NA VODOVODNOJ MREŽI U GABROVCU

Zbog oštećenja vodovodne mreže isključena je pumpa za vodu u selu Gabrovac.Potrebna je sanacija na vodovodnoj mreži. Moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u selu Gabrovac.

KVAR NA VODOVODNOJ MREŽI U SELU GORNjI MATEJEVAC

Kvar na vodovodnoj mreži u selu Gornji Matejevac u ulicama Hajduk Veljkovoj kod broja 43 i Kraljevića Marka kod broja 1. Zbog radova na popravci vodovodne mreže doći će do prekida vodosnabdevanja do 15 sati u ovim ulicama.

KVAR NA VODOVODNOJ MREŽI U SELU KRUPAC

Voda na ulici u naselju Banjica,potreban iskop. Zbog radova na popravci vodovodne mreže doći će do prekida vodosnabdevanja do 15 sati u naselju Banjica.

KVAR NA PRIKLjUČNOJ VEZI U ĆURLINSKOJ ULICI

Kvar na priključnoj vezi u Ćurlinskoj ulici kod broja 16, potreban iskop. Zbog radova na popravci priključne veze doći će do prekida vodosnabdevanja do 15 sati u Ćurlinskoj ulici.

POPRAVKE KVAROVA NA PRVIM VENTILIMA

Tokom dana obavljaće se radovi na popravci prvih ventila u naselju Deveti Maj-Topličkog Partizanskog Odreda , u selima: Sečanica, Gornji Matejevac. Zbog intervencija moguć je prekid vodosnabdevanja na pomenutim lokacijama do 15 sati.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com