Servisne

JKP “Naissus”: Kvarovi na vodovodnoj mreži

JKP “Naissus” radiće danas na otklanjanju kvarova na vodosnabdevanju na nekoliko lokacija u gradu.

UGAO ULICA VOJVODE PUTNIKA I STEVANA KAĆANSKOG

Radovi na gašenju stare vodovodne mreže na uglu ulica Vojvode Putnika i Stevana Kaćanskog. Zbog ovih radova doći će do prekida vodosnabdevanja u ovim ulicama do 15 sati.

KVAR NA VODOVODNOJ MREŽI U DIMITRIJA GOLEMOVIĆA

Kvar na vodovodnoj mreži u ulici Dimitrija Golemovića kod broja 6, potrebno raskopavanje. Zbog radova na popravci vodovodne mreže doći će do prekida vodosnabdevanja u ovoj ulici do 15 sati.

NASTAVAK RADOVA NA PRIKLjUČNOJ VEZI U ILIJE GARAŠANINA

Nastavak radova popravci priključne veze u ulici Ilije Garašanina kod broja 9. Zbog radova na popravci priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja u ovoj ulici do 15 sati.

KVAR NA PRIKLjUČNOJ VEZI U DONjEM MEĐUROVU

Kvar na priključnoj vezi u Moravskoj ulici u celu Donje Međurovo, potreban iskop. Zbog radova na popravci priključne veze doći će do prekida vodosnabdevanja u ovoj ulici do 15 sati.

KVAR NA VODOVODNOJ MREŽI U GORNjOJ TOPONICI

Kvar na vodovodnoj mreži u selu Gornja Toponica, nužan iskop. Zbog radova na popravci vodovodne mreže dodći će do prekida vodosnabdevanja u ovom selu do 15 sati.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com