Servisne

JKP „Naissus“: Kvarovi na vodovodnoj mreži

Ekipe JKP „Naissus“ radiće danas na vodovodnoj mreži. Usled ovih radova stanovnici u pojedinim mestima neće imati vodu.

 

Gornji Matejevac, ulica Padinska br. 2
Voda na ulici, nužan je iskop u Gornjem Matejevcu, u Padinskoj ulici, kod broja 2. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu Gornjeg Matejevca, u Padinskoj ulici i moguć prekid u ulici Gavrila Principa.

Selo Jelašnica
Voda na površini, potreban je iskop u selu Jelašnica, kod ambulante. Zbog popravke priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu sela Jelašnica, na prostoru oko ambulante (dvadesetak domaćinstava).

Ulica Gornjomatejevačka VI prilaz br. 8
Voda puni šahtu, potreban je iskop u Gornjomatejevačkoj ulici VI prilaz, kod broja 8. Zbog popravke priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu Gornjomatejevačke (VI prilaz).

Ulica Кrivi vir br. 2
Voda na površini, potreban je iskop u ulici Кrivi vir, kod broja 2. Zbog radova na popravci priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u delu ulice Кrivi vir, u neposrednom okruženju kod broja 2.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com