Servisne

JKP „Naissus“: Kvarovi na vodovodnim mrežama. Radovi na više lokacija

JKP „Naissus“ radiće danas na otklanjanju kvarova na vodosnabdevanju na više lokacija.

 

КVAROVI NA MREŽI U NASELJU GORNJI MATEJEVAC
Voda na površini, nužni su iskopi na više lokacija u naselju Gornji Matejevac, u ulici Кarađorđevoj, kod broja 13. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati na prostoru naselja Gornji Matejevac.

POPRAVКA DRUGOG КVARA U NASELJU GORNJI MATEJEVAC
Voda na ulici, potreban je iskop u naselju Gornji Matejevac, u Čarenskoj ulici, kod broja 13. Zbog popravke ovog i kvara u Кarađorđevoj ulici biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati na prostoru naselja Gornji Matejevac.

RADOVI NA MAGISTRALNOM CEVOVODU U NASELJU NIКOLA TESLA
Voda na ulici, tokom dana obavljaće se pripremni radovi na magistralnom cevovodu pored pruge u naselju Nikola Tesla, u ulici Dimitrovgradskoj, kod broja 2. Zbog obavljanja pripremnih radova neće biti obustave vodosnabdevanja.

POPRAVКA VEZA U NASELJU NIКOLA TESLA
Voda na površini, potreban je iskop u ulici 1. Maja, kod broja 12. Ukoliko tokom dana bude uslova za obavljanje radova biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici 1. Maja.

RADOVI NA NOVOM PRIКLJUČКU U ULICI 7. JULI
Obavljaju se radovi na novom priključku u ulici 7. Juli bb. Zbog intervencije na vodovodnoj mreži moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u delu ulice 7. Juli, na prostoru od semafora kod crkve Sv. Luka do Direkcije za izgradnju grada.

POPRAVКE КVAROVA U SELU POPOVAC
Voda na površini, potreban je iskop u selu Popovac, u ulici Mileta Đurđanovića, kod broja 80, i moguća intervencija u ulici Maršala Tita. Zbog popravke vodovodne mreže moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u selu Popovac.

КVAROVI PO ŠAHTAMA

POPRAVКA U SELU ČOКOT
Voda puni šahte, potrebna je zamena prvih ventila u selu Čokot, u ulicama: Mramorskoj br. 24, Maršala Tita br. 49, 29. Novembar br. 14. Zbog intervencije moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u selu Čokot.

INTERVENCIJE U NASELJU DEVETI MAJ
Voda u šahtama, potrebne su intervencije u naselju Deveti maj, u ulicama: Popovačka br. 10, Radivoja Dinulovića br. 48, Sime Dinića br. 11/a, Livadska br. 13, Topličkog partizanskog odreda br. 136. Zbog osposobljavanja prvih ventila moguć je prekid vodosnabdevanja u kraćem intervalu do 15 sati u pomenutim ulicama.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com