Servisne

JKP “Naissus”: Kvarovi na priključnim vezama

JKP “Naissus” radiće danas na otklanjanju kvarova na vodovodnoj mreži na nekoliko lokacija u gradu.

Havarija u ulici Stara železnička kolonija

Voda na asfaltu, nužan je iskop u ulici Stara železnička kolonija, kod broja 1. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Stara železnička kolonija.

Kvar na priključnoj vezi u Dubovačkoj ulici

Voda curi na prvom ventilu, potreban je iskop u ulici Dubrovačkoj, kod broja 9. Zbog popravke priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u Dubrovačkoj ulici.

Popravka priključne veze u ulici Pariske komune

Voda sa ulice dolazi u priključnu šahtu, potrebno je raskopavanje u ulici Pariske komune, kod broja 3. Zbog popravke priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ulici Pariske komune.

Kvarovi na priključnim vezama u selu Belotinac

Voda na površini, potrebne su dve intervencije u selu Belotinac, u ulicama. Kralja Aleksandra i Baštovanskoj. Zbog radova na popravkama priključnih veza moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u selu Belotinac.

Kvar na priključnoj vezi u selu Donja Studena

Voda izbija na ulazu u selo Donja Studena, potrebna je zamena prvog ventila. Zbog popravke priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanja do 15 sati u selu Donja Studena.

Popravka priključne veze u selu Mramor

Voda u šahti, potrebno je osposobljavanje prvog ventila u selu Mramor. Zbog intervencije biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Mramor.

Kvar na priključnoj vezi u selu Lalinske pojate

Voda na površini, potrebna je zamena prvog ventila u selu Lalinske pojate. Zbog popravke priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u selu Lalinske pojate.

Popravka priključne veze u selu Suvi Do

Voda na površini, potrebno je ospsobljavnje prvog ventila u selu Suvi Do, u ulici Sime Jocića, kod broja 30. Zbog popravke priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Sime Jocića.

Auto-cisterna za snabdevanje pijaćom vodom za selo Jasenovik

Priprema se auto-cisterna za snabdevanje meštana sela Jasenovik pijaćom vodom. U ovom selu cisterna će boraviti u vremenu od 10 do 15 sati.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com