Servisne

JKP „Naissus“ : Kvarovi na priključnim vezama u naselju Gornji Matejevac

JKP „Naissus“ radiće danas na otklanjanju kvarova na nekoliko lokacija.

Intervencija na mreži u naselju Gornji Matejevac

Voda na površini, nužan je iskop u naselju Gornji Matejevac, u ulici Livađanskoj, kod broja 5. Zbog popravke vodovodne mreže moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ulici Livađanskoj.

Kvarovi na priključnim vezama u naselju Gornji Matejevac

Voda na ulici, potrebna su dva iskopa u naselju Gornji Matejevac, u Balkanskoj ulici. Zbog popravke priključnih veza biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Balkanskoj ulici.

Radovi na vodovodnoj mreži u selu Supovac

Voda curi u vinogradu, potreban je iskop u selu Supovac. Zbog popravke vodovodne mreže moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u selu Supovac.

Kvar na priključnoj vezi u naselju Deveti maj

Voda curi na prvom ventilu, tokom dana će se obavljati intervencija u naselju Deveti maj, u ulici Sime Dinića, kod broja 26. Zbog popravke priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Sime Dinića.

Kvarovi na priključnim vezama u naselju Nikola Tesla

Voda puni šahte, potrebne su zamene prvih ventila u naselju Nikola Tesla, u ulicama: Zaplanjska br. 106, i II Nišavska br. 14. Zbog popravke priključnih veza biće kraćih prekida vodosnabdevanja do 15 sati u ulicama Zaplanjskoj i II Nišavskoj.

Kvarovi na priključnim vezama u ulici Pantalejskoj

Voda curi na prvim ventilima, potrebne su zamene u ulici Pantelejskoj, kod brojeva 13 i 14. Zbog osposobljavanja priključnih veza biće manjih prekida vodosnabdevanja do 15 sati u delu ulice Pantelejske.

Kvarovi na priključnim vezama u selu Prva Kutina

Voda puni šahte, potrebne su intervencije na prvim ventilima u selu Prva Kutina, u ulici Prvokutinskoj. Zbog popravke priključnih veza moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u delu Prvokutinske ulice.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com