Servisne

JKP “Naissus”: Kvarovi na priključnim vezama i šahtama

JKP “Naissus” radiće danas na otklanjanju kvarova na nekoliko lokacija u gradu i okolini.

Kvar na vodovodnoj mreži u naselju Donje Vlase

Voda na površini, nužan je iskop malim bagerom u naselju Donje Vlase, u ulici Paje Jovanovića, kod broja 48. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u naselju Donje Vlase.

Radovi na popravci kvara u ulici Rašićevoj

Voda sa ulice dolazi u priključnu šahtu, potreban je iskop u ulici Rašićevoj, kod broja 1. Zbog popravke vodovodne mreže moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u Rašićevoj ulici.

Intervencija u selu Gornji Komren

Voda odlazi u šahtu, potreban je iskop u selu Gornji Komren, u ulici 1. septembar bb. Zbog popravke priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici 1. septembar.

Kvarovi na priključnim vezama u Niškoj Banji

Voda na asfaltu, potreban je iskop u naselju Niška Banja, u ulici Jovana Popovića, kod brojeva 7 – 9, kao i osposobljavanje priključne veze u ulici Školske česme, kod broja 3/a. Zbog intervencija moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ulicama Jovana Popovića i Školske česme.

Kvarovi na priključnim vezama u delu sela Supovac

Voda curi na prvim ventilima, potrebna su osposobljavanja na više adresa u vikend naselju, u delu sela Supovac. Zbog intervencija, moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u vikend naselju.

Kvarovi u šahtama u selu Mramor i na Batušinačkom putu

Voda puni šahte, potrebna su osposobljavanja prvih ventila u selu Mramor i na Batušinačkom putu, na više adresa. Zbog popravke priključnih veza, moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u selu Mramor i na Batušinačkom putu.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com