Servisne

JKP “Naissus” : Kvarovi na mreži i prekidi u vodosnabdevanju

JKP “Naissus” radiće danas na otklanjanju kvarova na  vodovodnoj mreži. Mogući prekidi u vodosnabdevanju.

Kvar na vodovodnoj mreži u ulici Tanasija Mihajlovića Španca

Voda curi i odlazi u slivnik, nužan je iskop u ulici Tanasija Mihajlovića Tošketa, kod broja 48. Zbog kvar i popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Tanasija Mihajlovića Tošketa.

Nastavak radova u Niškoj Banji, u ulici Carigradskoj

Nastavljaju se radovi na vodovodnoj mreži u naselju Niška Banja, u ulici Carigradskoj bb, i kod kružnog toka. Zbog složenoh tehnološkog postupka biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulicama: Carigradskoj, Srpskih junaka, i moguć prekid u naselju Ženeva i delu Železničke ulice.

Nastavak radova u Gornjomatejevačkoj ulici

Nastavljaju se radovi na izgradnji vodovodne mreže u Gornjomatejevačkoj ulici. Zbog iskopa moguć je prekid u vodosnabdevanju na prostoru od Borske do Somborske ulice.

Voda na površini na Trgu Svetog Save

Voda na površini, potreban je ručni iskop na Trgu Svetog Save, kod broja 21b. Zbog kvara i popravke priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja na prostoru Trga Svetog Save, u vremenu od 10 do 15 sati.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com