Servisne

JKP “Naissus”: Kvarovi na mreži i prekidi u vodosnabdevanju

JKP “Naissus” radiće danas na otklanjanju kvarova na nekoliko lokacija u gradu i okolini.

NASTAVAK RADOVA U GORNjEM MATEJEVCU

Voda na površini, nužno je više iskopa u naselju Gornji Matejevac, u ulicama: Kralja Aleksandra, Majinoj br. 4, Čarenskoj br. 41. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u naselju Gornji Matejevac.

KVAR NA VEZI U ULICI BOJANA MITROVIĆA

Voda na ulici, potrebna su dva iskopa u ulici Bojana Mitrovića, prethodni naziv Marina Držića. Zbog popravke priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Bojana Mitrovića.

RADOVI NA VEZI U ULICI VUKADINA JOCIĆA

Voda puni šahtu, potreban je iskop u ulici Vukadina Jocića, kod broja 21. Zbog popravke priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Vukadina Jocića.

KVAR NA VEZI U ŠOFERSKOJ ULICI

Voda na površini, potreban je iskop u naselju Donji Komren, u Šoferskoj ulici, kod brojeva 12-14. Zbog popravke priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u Šoferskoj ulici.

KVAR NA VODOVODNOJ MREŽI NA TOPONIČKOM PUTU

Voda na površini, nužan je iskop na Toponičkom putu, kod silosa. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati na prostoru od sela Vrtište do Gornje Toponice.

KVAROVI U SELU JELAŠNICA

Voda na površini, potrebne su intervencije po šahtama u selu Jelašnica, u ulicama Kralja Milana i Đorđa Kurtaka. Zbog ospsobljavanja priključnih veza biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulicama Kralja Milana i Đorđa Kurtaka.

KVAROVI U NIŠKOJ BANjI I NASELjU DEVETI MAJ

Voda puni šahte u Niškoj Banji, u ul. Videna Jovanovića br. 26, i naselju Deveti maj, u ul. Topličkog partizanskog odreda br. 104. Zbog ospsobljavanja priključnih veza biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulicama Videna Jovanovića i delu TPO.

KVAROVI U SELU TRUPALE

Voda puni šahte, potrebne su zamene prvih ventila u selu Trupale, u ulicama Cara Lazara i Radničkoj. Zbog popravke priključnih veza moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ulicama Cara Lazara i Radničkoj.

KVAROVI U SELIMA DONjA TRNAVA, VRTIŠTE I DOLAC

Voda na površini, potrebne su zamene prvih ventila i moguć prekid vodosnabdevanja do 15 sati u selima Donja Trnava, Vrtište i Dolac.

AUTO-CISTERNA ZA PREVOZ PIJAĆE VODE

Na osnovu odluke Gradskog štaba za vanredne situacije nastavlja se snabdevanje stanovništva pijaćom vodom, otpremanjem auto-cisterne u selima: Malča, Jasenovik, Radikina bara i Sićevo.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com