Servisne

JKP Naissus: Kvarovi i radovi na vodovodnoj mreži

Zbog kvarova i radova na vodovodnoj mreži danas su mogući prekidi u vodosnabdevanju do 15 časova.

Ulica Vojvode Putnika bb

Nastavak radova od prethodnog dana u ulici Vojvode Putnika bb, kod starog mlina. Zbog oštećenja na vodovodnoj biće u prekidu snabdevanje vodom do 15 sati u Minovom naselju i delu naselja Ledena stena.

Naselje Mramorsko brdo

Voda na površini, potrebno je raskopavanje u naselju Mramorsko brdo, prema pumpnoj stanici. Zbog radova na popravci vodovodne mreže od sinoć je u prekidu vodosnabdevanje, i trajaće danas do 15 sati u delu naselja prema pumpnoj stanici (20-tak domaćinstava).

Niška Banja, ul. Ruzveltova br. 50

Voda na površini, kvar je na priključnoj vezi i potrebno je raskopavanje trotoar-zemlja u Ruzveltovoj ulici br. 50, u Niškoj Banji. Zbog intervencije biće u prekidu snabdevanje vodom do 15 sati u delu ulice Ruzveltove (kod teniskih terena).

Ulica Lapčevićeva br. 20

Voda curi na servisnom ventilu u Lapčevićevoj ulici, kod broja 20. Zbog intervencije na priključnoj vezi moguć je manji prekid vodosnabdevanja u intervalu do 15 sati u delu Lapčevićeve ulice.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com