Servisne

JKP „Naissus“: Kvarovi i prekidi u vodosnabdevanju

JKP „Naissus“ radiće danas na otklanjanju kvarova na vodosnabdevanju na nekoliko lokacija u gradu.

KVAR NA VODOVODNOJ MREŽI U ULICI GENERALA MIHAJLA FILIPOVIĆA

Voda na ulici Generala Mihajla Filipovića bb, potreban iskop. Zbog radova na popravci vodovodne mreže doći će do prekida vodosnabdevanja na Garbrovačkom putu i u selu Gabrovac do 15 sati.

KVAR NA VODOVODNOJ MREŽI U DONjOJ VREŽINI

Voda na ulici Mije Aleksića kod broja 10 u Donjoj Vrežini, potreban iskop. Zbog radova na popravci vodovodne mreže doći će do prekida vodosnabdevanja u ovoj ulici do 15 sati.

KVAR NA VODOVODNOJ MREŽI U GORNjEM MATEJEVCU

Voda na ulici Hajduk Veljkova kod broja 16 u Gornjem Matejevcu, potreban iskop. Zbog radova na popravci vodovodne mreže doći će do prekida vodosnabdevanja u ovoj ulici do 15 sati.

KVAR NA VODOVODNOJ MREŽI U NIŠKOJ BANjI

Radovi na vodovodnoj mreži u ulici Srpskih Junaka kod broja 3, potreban iskop. Zbog radova na popravci vodovodne mreže doći će do prekida vodosnabdevanja u ovoj ulici do 15 sati.

RADOVI NA POPRAVCI PRIKLjUČNE VEZE U SELU GORNjE MEĐUROVO

Kvar na priključnoj vezi u Ljubiše Cvetkovića Robija bb, potreban iskop. Zbog radova na popravci priključne veze doći će do prekida vodosnabdevanja do 15 sati u ovoj ulici.

RADOVI NA POPRAVCI PRIKLjUČNE VEZE U SELU DONjA TOPONICA

Kvar na priključnoj vezi u vikend naselju u selu Donja Toponica, potreban iskop. Zbog radova na popravci priključne veze doći će do prekida vodosnabdevanja do 15 sati u ovom selu.

POPRAVKE KVAROVA NA PRVIM VENTILIMA

Tokom dana obavljaće se radovi na popravci prvih ventila u ulicama: Gabrovački put bb (2 deo), Ledena Stena 24, Mokranjčeva 59/2, 27.Marta 28. Zbog intervencija moguć je prekid vodosnabdevanja na pomenutim lokacijama do 15 sati.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com