Servisne

JKP “Naissus”: Kvarovi i prekidi u vodosnabdevanju u selima Donje Međurovo, Mramor i Mramorskom potoku

Ekipe JKP “Naissus” radiće danas na otklanjanju kvarova na vodovodnoj mreži na nekoliko lokacija.

Kvar na uglu ulica Vojvode Bojovića i Ohridske

Voda na površini, nužan je iskop na uglu ulica Vojvode Bojovića i Ohridske. Zbog iskopa i popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Ohridskoj i delu ulice Vojvode Bojovića.Kvar na mreži u Gornjem Matejevcu, u ulici Kralja Aleksandra.

Voda na površini, potreban je iskop u Gornjem Matejevcu, u ulici Kralja Aleksandra bb. Zbog popravke vodovodne mreže moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati, u delu ulice Kralja Aleksandra i za domaćinstva na prostoru oko mesta kvara, koji snabdeva rezervoar pored groblja.

Kvar na mreži u selu Donje Međurovo, u ulici Miloša Obilića

Voda na površini, potreban je iskop u selu Donje Međurovo, u ulici Miloša Obilića, kod broja 2. Zbog popravke priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Miloša Obilića.

Nastavak radova na priključnim vezama u selu Mramor, Mramorskom brdu  i Mramorskom potoku

Nastavljaju se radovi na popravci prvih ventila u selu Mramor, Mramorskom brdu i Mramorskom potoku. Zbog kvarova i popravke priključnih veza, moguć je kraći prekid vodosnabdevanje do 15 sati u delu sela Mramor, na Mramorskom brdu i za korisnike u naselju Mramorski potok.

Radovi po šahtama u selima Donja Trnava, Mezgraja, Paljina i Lalinac

Tokom dana obavljaće se popravke u šahtama, u selima Donja Trnava, Mezgraja, Paljina i Lalinac. Zbog osposobljavanja priključnih veza moguć je kraći prekid vodosnabdevanja do 15 sati u pomenutim selima Donja Trnava, Mezgraja, Paljina, i Lalinac.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com