Servisne

JKP “Naissus”: Kvar u ulici Cara Uroša

JKP “Naissus” radiće danas na otklanjanju kvarova na vodosnabdevanju na nekoliko lokacija u gradu.

POPRAVKA KVARA NA MREŽI U ULICI CARA UROŠA

Voda curi na deoničnom zatvaraču, nužan je iskop u ulici Cara Uroša br. 17 (kod bivšeg “Monopola“). Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Cara Uroša, ali je moguć prekid u okolnim ulicama: Kraljevića Marka, Vojvode Koste Vojinovića, Viokog Stevana, deo Stevana Nemanje.

KVAR NA VEZI U ULICI MEROŠINSKOJ

Voda na površini, potreban je iskop u Merošinskoj ulici, kod broja 18. Zbog popravke priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Merošinskoj ulici, ali je moguć prekid u okolnim licama: Jablaničkog odreda, Oblačinskoj, u delu Velikojastrebačke.

POPRAVKA KVARA U ULICI MILANA ANDONOVIĆA

Voda na asfaltu,potreban je iskop u ulici Milana Andonovića bb. Zbog popravke priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Milana Andonovića.

POPRAVKE KVAROVA NA PRVIM VENTILIMA U NASELjU BRANKO BJEGOVIĆ

Tokom dana obavljaće se radovi na osposobaljavanju prvih ventila u naselju Branko Bjegović, u ulicama Mariborskoj 24 i Moravske divizije 35. U planu su popravke u ulicama: Vojvode Gojka 56, Krste Stefanovića 3, Biokovska 17, Dimitrija Tucovića 17, Žikice Jovanovića Španca 17, Borska 15, Lapovačka 7. Zbog intervencija mogući su prekidi vodosnabdevanja do 15 sati na pomenutim lokacijama.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com