Servisne

JKP “Naissus”: Kvar na vodovodnoj mreži u Vukmanskoj ulici

JKP “Naissus” radiće danas na otklanjanju kvarova na vodosbabdevanju na nekoliko lokacija.

KVAR NA VODOVODNOJ MREŽI NA UGLU ULICA KOSOVKE DEVOJKE I PANTELEJSKE

Voda na površini, nužan je iskop na uglu ulica Kosovke devojke i Pantelejske. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulicama Pantelejskoj, Kosovke devojke, i okolnim ulicama: Bogdana Popovića, Čegarskoj, Petra Balje, Skadarskoj, Branimira Ćosića, Jovana Jovanovića Zmaja, Milojevoj. Za vreme trajanja intervencije auto-cisterna za snabdevanje pijaćom vodom biće prisutna u dečjoj kuhinji “Pčelica“.

KVAR NA VODOVODNOJ MREŽI U VUKMANOVSKOJ ULICI

Kvar na vodovodnoj mreži u Vukmanovskoj ulici kod broja 8, neophodan iskop. Zbog radova na popravci vodovodne mreže doći će do prekida vodosnabdevanja u ovoj ulici do 15 sati.

KVAR NA VODOVODNOJ MREŽI U NASELjU MILKA PROTIĆ

Voda na površini, potreban je iskop u naselju Milka Protić, na uglu Druge ulice i fabrike“Leoni“. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje na prostoru naselja Milka Protić.

KVAR NA VODOVODNOJ MREŽI U RENTGENOVOJ ULICI

Voda na površini, potreban je iskop zelenom pojasu u Rentgenovoj ulici, kod broja 9. Zbog popravke priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ovoj i okolnim ulicama: Dr Milutina Ivkovića, Pasterovoj, u delu Dragiše Cvetkovića, i delu Dr Zorana Đinđića.

KVAR NA VODOVODNOJ MREŽI U SELU ALEKSANDROVO

Voda na površini, potreban je iskop u selu Aleksandrovo, kod znaka. Ukoliko se tokom dana iz tehničkih razloga budu obavljali radovi, biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati na prostoru sela Aleksandrovo.

POPRAVKE KVAROVA NA PRVIM VENTILIMA

Tokom dana obavljaće se radovi na popravci prvih ventila u ulicama: Durmitorska 16, Uroša Predića 1, Mariborska 42, Gabrovac-ul. Pobede 127, Pribojska 102, Pane Đukića 127, Donja Trnava – na više adresa, Bulevar Nikole Tesle 49, Jastrebačka 3, Bulevar 12. Februar 108, i na još nekim adresama. Zbog intervencija moguć je prekid vodosnabdevanja na pomenutim lokacijama do 15 sati.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com