Servisne

JKP „Naissus“: Kvar na vodovodnoj mreži u Učitelj Tasinoj ulici

JKP „Naissus“ radiće danas na otklanjanju kvarova na vodosnabdevanju na nekoliko lokacija u Gradu.

KVAR NA VODOVODNOJ MREŽI U UČITELj TASINOJ ULICI

Kvar na vodovodnoj mreži u Učitelj Tasinoj ulici kod broja 38,potreban iskop. Zbog radova na popravci vodovodne mreže doći će do prekida vodosnabdevanja u ovoj ulici do 15 sati. Prekid vodosnabdevanja je moguć i u Rajićevoj ulici, Trg Učitelj Tase, Prijezdinoj i ulici Janka Veselinovića.

KVAR NA VODOVODNOJ MREŽI U STERIJINOJ ULICI

Voda na ulici Sterijina kod broja 14, potreban iskop. Zbog radova na popravci vodovodne mreže doći će do prekida vodosnabdevanja u ovoj ulici do 15 sati. Prekid vodosnabdevanja je moguć i u okolnim ulicama (naselje „Beverli Hils“).

KVAR NA VODOVODNOJ MREŽI POPOVCU

Kvar na vodovodnoj mreži u Popovcu na više lokacija,neophodno raskopavanje. Zbog radova na popravci vodovodne mreže doći će do prekida vodosnabdevanja u ovom selu do 15 sati.

POPRAVKE KVAROVA NA PRVIM VENTILIMA

Tokom dana obavljaće se radovi na popravci prvih ventila u ulicama: Gavrila Principa 15a-b, Zagorke Tošić 23, Ljube Didića 30, Branka Radičevića 2d, Branka Miljkovića 74a, Gorička 55, Čaplinova 22, Dimitrija Tucovića na više lokacija, Ledena Stena 27, Zagorke Tošić 23, Jovana Babunskog 30, u naselju Nikola Tesla na više lokacija, u selima: Niška Banja-Branke Đorđević 1, Prva Kutina-Prvokutinska, Suvi Do-Sotira Zdravkovića 23. Zbog intervencija moguć je prekid vodosnabdevanja na pomenutim lokacijama do 15 sati.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com