Servisne

JKP „Naissus“: Kvar na vodovodnoj mreži u Sterijinoj ulici

JKP „Naissus“ radiće danas na otklanjanju kvarova na vodosnabdevanju na nekoliko lokacija u gradu.

KVAR NA VODOVODNOJ MREŽI U STERIJINOJ ULICI

Kvar na vodovodnoj mreži u ulici Sterijina kod broja 14, potreban iskop. Zbog radova na popravci vodovodne mreže doći će do prekida vodosnabdevanja u ovoj ulici do 15 sati. Prekid vodosnabdevanja je moguć i u okolnim ulicama (naselje „Beverli Hils“).

KVAR NA VODOVODNOJ MREŽI U PASI POLjANI

Voda na ulici Braće Mrnjavčevića kod broja 33 u Pasi Poljani, potreban iskop. Zbog radova na popravci vodovodne mreže doći će do prekida vodosnabdevanja do 15 sati u ovoj ulici.

KVAR NA VODOVODNOJ MREŽI U SELU SUPOVAC

Kvar na vodovodnoj mreži u selu Supovac,potreban iskop. Zbog radova na popravci vodovodne mreže doći će do prekida vodosnabdevanja do 15 sati u ovom selu.

POPRAVKE KVAROVA NA PRVIM VENTILIMA

Tokom dana obavljaće se radovi na popravci prvih ventila u ulicama: Lala 12, Branka Radičevića 2d, Zagorke Tošić 23, Jovana Babunskog 30, Čaplinova 22, Ljube Didića 30, Jablanička 4, Ljubomira Nikolića 12, Dimitrija Tucovića 153, Rudnička 21b, Apelovac 22 i 62, Pirotska 2, i u selu Donja Vrežina na više lokacija. Zbog intervencija moguć je prekid vodosnabdevanja na pomenutim lokacijama do 15 sati.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pročitaj i :
Close
Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com