Servisne

JKP „Naissus“: Kvar na vodovodnoj mreži u selu Supovac

JKP „Naissus“ radiće danas na otklanjanju kvarova na vodosnabdevanju na nekoliko lokacija u gradu.

KVAR NA VODOVODNOJ MREŽI U SELU SUPOVAC

Voda na površini, nužan iskop u selu Supovac. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje u selu Supovac do 15 sati.

KVAR NA VODOVODNOJ MREŽI U SELU POPOVAC

Kvar na vodovodnoj mreži u selu Popovac u ulici Mileta Đurđanovića bb, potreban iskop. Zbog radova na popravci vodovodne mreže doći će do prekida vodosnabdevanja u ovoj ulici do 15 sati.

KVAR NA VODOVODNOJ MREŽI U GORNjEM MATEJEVCU

Kvar na vodovodnoj mreži u ulicama Pop Ignjatovoj kod broja 52 i Hajduk Veljkovoj kod broja 6a, potreban iskop. Zbog radova na popravci vodovodne mreže doći će do prekida vodosnabdevanja u ovim ulicama do 15 sati.

KVAR NA VODOVODNOJ MREŽI U DONjEM MATEJEVCU

Kvar na vodovodnoj mreži u ulici Kralja Aleksandra kod broja 79 a, neophodan je iskop. Zbog radova na popravci vodovodne mreže doći će do prekida vodosnabdevanja do 15 sati u ulici Kralja Aleksandra.

NASTAVAK RADOVA U NIŠKOJ BANjI

Nastavak radova u Sinđelićevoj ulici u Niškoj Banji. Zbog radova na popravci vodovodne mreže doći će do prekida vodosnabdevanja do 15 sati u ulicama Sinđelićevoj, Kraljevića Marka kao i u višim delovima Niške Banje.

POPRAVKE KVAROVA NA PRVIM VENTILIMA

Tokom dana obavljaće se radovi na popravci prvih ventila u ulicama: Ratka Sofijanića 3, Visokog Stevana na više lokacija, i u selima: Lalinac- Jastrebačka 29, Donje Međurovo- Stanka Paunovića 3, Gornje Međurovo- Dragutina Vargučića 23. Zbog intervencija moguć je prekid vodosnabdevanja na pomenutim lokacijama do 15 sati.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com