Servisne

JKP „Naissus“: Kvar na vodovodnoj mreži u selu Berčinac

JKP „Naissus“ radiće danas na otklanjanju kvarova na vodosnabdevanju na nekoliko lokacija u gradu.

KVAR NA VODOVODNOJ MREŽI U GORNjEM MATEJEVCU

Kvar na vodovodnoj mreži u Pop Ignjatovoj ulici kod broja 28, potreban iskop. Zbog radova na popravci vodovodne mreže doći će do prekida vodosnabdevanja u ovoj ulici do 15 sati.

KVAR NA VODOVODNOJ MREŽI U SELU BERČINAC

Voda na ulici na ulazu u selo Berčinac, nužan iskop. Zbog radova na popravci vodovodne mreže doći će do prekida vodosnabdevanja u ovoj ulici do 15 sati.

RADOVI NA POPRAVCI PRIKLjUČNE VEZE U ULICI JOVANA BABUNSKOG

Kvar na priključnoj vezi u ulici Jovana Babunskog kod broja 20 a, potreban iskop. Zbog radova na popravci priključne veze doći će do prekida vodosnabdevanja do 15 sati u ovoj ulici.

KVAR NA VODOVODNOJ MREŽI U DONjOJ VREŽINI

Voda na površini u Zaječarskoj ulici kod broja 9, neophodan iskop. Zbog radova na popravci vodovodne mreže doći će do prekida vodosnabdevanja do 15 sati u Zaječarskoj ulici.

NASTAVAK RADOVA U NIŠKOJ BANjI

Nastavak radova u ulici Kraljevića Marka u Niškoj Banji. Zbog radova na popravci vodovodne mreže doći će do prekida vodosnabdevanja do 15 sati u ulici Kraljevića Marka.

POPRAVKE KVAROVA NA PRVIM VENTILIMA

Tokom dana obavljaće se radovi na popravci prvih ventila u ulicama: Dušana Popovića 100, Milovana Krstića 2, Dimitrija Tucovića 14, Rasinska 2, Ljubomira Nikolića 19, Vrbaska 16, Španskih Boraca 1. Zbog intervencija moguć je prekid vodosnabdevanja na pomenutim lokacijama do 15 sati.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pročitaj i :
Close
Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com