Servisne

JKP „Naissus“: Kvar na vodovodnoj mreži u naselju Vinik na putu za Kamenicu

JKP „Naissus“ radiće danas na otklanjanju kvarova na vodosnabdevanju na nekoliko lokacija.

KVAR NA VODOVODNOJ MREŽI U NASELjU VINIK NA PUTU ZA KAMENICU

Nastavak radova na vodovodnoj mreži u naselju Vinik ispod balon sale na putu za Kamenicu, potrebno raskopavanje. Zbog radova na popravci vodovodne mreže doći će do prekida vodosnabdevanja u naselju Vinik. Ulice Riste Bojadžića, Aleksandra Šakića, Srđana Lazarevića, Dragana Baraća, Miroslava Mitića, Branislava Menkovića, Zorana Ranđelovića i Milorada Cvetkovića će usled navedenih radova takođe biti bez vode. Završetak radova i uspostavljanje normalnog vodosnabdevanja se očekuje do 15 sati.

KVAR NA PRIKLjUČNOJ VEZI U ULICI KRALjEVIĆA MARKA U NIŠKOJ BANjI

Kvar na priključnoj vezi u Niškoj Banji u ulici Kraljevića Marka br. 13. potrebno raskopavanje. Zbog radova na popravci priključne veze doćiće do prekida vodosnabdevanja u ovoj ulici do 15 sati.

ZAMENE PRVIH VENTILA U ŠAHTAMA KORISNIKA NA VIŠE LOKACIJA

Ekipe će danas raditi na zameni prvih ventila u sledećim ulicama: Maršala Tita br. 77 u Mezgraji, Borisa Kidriča br. 9 u Donjem Međurovu, Bojničkoj 6a u Mezgraji, Moravskoj br. 16 u Čokotu i Topličkog partizanskog odreda br. 2a u naselju Deveti Maj. Zbog navedenih radova doći će do prekida vodosnabdevanja u navedenim ulicama do 15 sati.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com