Servisne

JKP “Naissus”: Kvar na vodovodnoj mreži u naselju Pasi Poljana

JKP “Naissus” radiće danas na otklanjanje kvarova na vodosnabdevanju na nekoliko lokacija.

KVAR NA PRIKLjUČNOJ VEZI U ULICI NIKOLE PAŠIĆA

Kvar na priključnoj vezi u ulici Nikole Pašića kod broja 49, potrebno raskopavanje. Zbog radova na popravci priključne veze doći će do prekida vodosnabdevanja u ulici Nikole Pašića i Kopitarevoj. Zbog ovih radova moguć je prekid i u okolnim ulicama do 15 sati.

KVAR NA VODOVODNOJ MREŽI U NASELjU PASI POLjANA

Voda na ulici, potreban iskop u naselju Pasi Poljana, ulica Franca Kafke kod broja 10. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje u naselju Pasi Poljana do 15 sati.

KVAR NA VODOVODNOJ MREŽI U SELU GORNjI MATEJEVAC

Voda na površini, nužan iskop u selu Gornji Matejevac u ulici Kralja Aleksandra kod broja 7. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje u selu Gornji Matejevac do 15 sati.

KVAR NA VODOVODNOJ MREŽI U SELU SUPOVAC

Kvar na vodovodnoj mreži u selu Supovac, vikend naselje Kitice, potrebno raskopavanje. Zbog radova na popravci vodovodne mreže doći će do prekida vodosnabdevanja u ovom naselju do 15 sati.

POPRAVKE KVAROVA NA PRVIM VENTILIMA

Tokom dana obavljaće se radovi na popravci prvih ventila u selima: Čokot, Bubanj selo, Donje Međurovo, Suvi Do na više lokacija. Ekipe će vršiti popravku prvih ventila u naselju Nikola Tesla, ul. Devet Jugovića 11,i Zaplanjska 74. Zbog intervencija moguć je prekid vodosnabdevanja na pomenutim lokacijama do 15 sati.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com