Servisne

JKP “Naissus”: Kvar na vodovodnoj mreži na Toponičkom putu

JKP “Naissus” radiće danas na otklanjanju kvarova na vodosnabdevanju na nekoliko lokacija u gradu.

KVAR NA VODOVODNOJ MREŽI NA TOPONIČKOM PUTU

Voda na površini u ulici Toponički put, potrebno raskopavanje. Zbog radova na popravci vodovodne mreže doći će do prekida vodosnabdevanja u ovoj ulici do 15 sati.

KVAR NA PRIKLjUČNIM VEZAMA U KNEZ SELU

Kvar na priključnoj vezi u Knez Selu preko puta klanice, i u vikend naselju do pumpne stanice, potreban iskop. Zbog radova na popravci priključnih veza doći će do prekida vodosnabdevanja do 15 sati u Knez Selu.

KVAR NA VODOVODNOJ MREŽI NA GABROVAČKOM PUTU

Kvar na vodovodnoj mreži na Gabrovačkom putu drugi deo kod broja 76, nužan iskop. Zbog radova na popravci vodovodne mreže doći će do prekida vodosnebdevanja na Gabrovačkom putu do 15 sati.

NASTAVAK RADOVA U NIŠKOJ BANjI

Nastavak radova u Sinđelićevoj ulici u Niškoj Banji. Zbog radova na popravci vodovodne mreže doći će do prekida vodosnabdevanja do 15 sati u Sinđelićevoj ulici.

KVAR NA VODOVODNOJ MREŽI U RAŽANjSKOJ ULICI

Kvar na vodovodnoj mreži u Ražanjskoj ulici kod broja 31, poreban iskop. Zbog radova na popravci vodovodne mreže doći će do prekida vodosnebdevanja do 15 sati u Ražanjskoj ulici.

POPRAVKE KVAROVA NA PRVIM VENTILIMA

Tokom dana obavljaće se radovi na popravci prvih ventila u ulicama Dušana Popovića 100, Severni Bulevar bb, Nišavska 35/v i 3, Borska 78,

RADOVI NA VODOVODNOJ MREŽI U NASELjU DEVETI MAJ

Radovi na popravci vodovodne mreže u ulici Topličkog Partizanskog Odreda u naselju Deveti Maj. Zbog intervencije na vodovodnoj mreži moguć je prekid vodosnabdevanja u ulici Topličkog Partizanskog Odreda. Radovi će trajati do 15 sati, kada se očekuje i normalizacija vodosnabdevanja.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com