Servisne

JKP “Naissus”: Kvar na vodovodnjoj mreži u ulici Vase Čarapića II prilaz

JKP “Naissus” radiće danas na otklanjanje kvarova na vodosnabdevanju na nekoliko lokacija u gradu.

KVAR NA VODOVODNOJ MREŽI U ULICI VASE ČARAPIĆA II PRILAZ

Kvar na vodovodnoj mreži, nužan je iskop u ulici Vase Čarapića II prilaz, kod broja 60. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje u ovoj ulici do 15 sati.

POPRAVKA KVARA U GORNjEM MATEJEVCU

Voda na površini, potreban je iskop u ulici Kralja Aleksandra br. 79/a u aselju Gornji Matejevac. Zbog popravke vodovodne mreže doći će do prekida vodosnabdevanja do 15 sati u ulici Kralja Aleksandra i moguć prekid na prostoru celog naselja Gornji Matejevac.

NASTAVAK RADOVA U NASELjU NIKOLA TESLA

Nastavak radova od prethodnog dana u ulici Radisava Bokija Dimitrijevića bb u naselju Nikola Tesla. Zbog popravke priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati samo u pomenutoj ulici.

KVAR NA MREŽI U SELU MEZGRAJA

Voda na površini, nužan je iskop u selu Mezgraja, na putu prema selu Donja Toponica. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati na prostoru sela Mezgraja.

POPRAVKE KVAROVA NA PRVIM VENTILIMA

Tokom dana obavljaće se radovi na popravci prvih ventila u ulicama: Borivoja Gojkovića 8, Anete Andrejević 5, Branimira Ćosića 4a, Đure Đakovića 3, Pantelejska 6, 40, 36, 56, Nišavska 3,3a, Aleksinačka 23, Jeremije Novakovića 7, Nova železnička kolonija 4, u selima: Čokot – Baštovanska 2, Mramorsko brdo na više lokacija i na još nekim adresama. Zbog intervencija moguć je prekid vodosnabdevanja na pomenutim lokacijama do 15 sati.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com