Servisne

JKP “Naissus”: Kvar na vodosnabdevanju na mreži u Duvaništu

JKP “Naissus” radiće danas na otklanjanju kvarova na vodosnabdevanju na nekoliko lokacija u gradu.

KVAR NA VODOVODNOJ MREŽI U ULICI MILANA ANDONOVIĆA

Kvar na vodovodnoj mreži u ulici Milana Andonovića kod broja 19, potreban iskop. Zbog radova na popravci vodovodne mreže doći će do prekida vodosnabdevanja u ovoj ulici do 15 sati.

KVAR NA VODOVODNOJ MREŽI U UČITELj TASINOJ ULICI

Kvar na vodovodnoj mreži u Učitelj Tasinoj ulici kod broja 28, nužno raskopavanje. Zbog radova na popravci vodovodne mreže doći će do prekida vodosnabdevanja u ovoj ulici do 15 sati. Prekid u vodosnabdevanju je moguć i u Rajićevoj ulici, Trgu Učitelj Tase, Prijezdinoj i ulici Janka Veselinovića.

KVAR NA VODOVODNOJ MREŽI U NASELjU DUVANIŠTE

Voda na ulici Majakovskog kod broja 26 u naselju Duvanište, potreban iskop. Zbog radova na popravci vodovodne mreže doći će do prekida vodosnabdevanja u ovoj ulici do 15 sati..

KVAR NA VODOVODNOJ MREŽI U NIŠKOJ BANjI

Voda na uglu ulice Carice Teodore i Vuka Karadžića u Niškoj Banji, potreban iskop. Zbog radova na popravci vodovodne mreže doći će do prekida vodosnabdevanja u ovim ulicama do 15 sati.

POPRAVKE KVAROVA NA PRVIM VENTILIMA

Tokom dana obavljaće se radovi na popravci prvih ventila u ulicama: Prijezdina 2, Koste Stamenkovića 23, Dragoljuba Jovanovića Draže na više lokacija, Kravljanska 3, u selima: Čamurlija na više lokacija, Veliki Drenovac-naselje Kitice, Toponički Put na više loacija, Trupale-Kardeljeva 17, Vrtište-Delnička 25, Mramorsko Brdo na više lokacija, Gornje Međurovo na više lokacija, Zbog intervencija moguć je prekid vodosnabdevanja na pomenutim lokacijama do 15 sati.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com