Servisne

JKP “Naissus”: Kvar na Vizantijskom bulevaru

JKP “Naissus” radiće se danas na otklanjanju kvarova na Vizantijskom bulevaru i prekid vodosnabdevanja.

Voda na površini zbog nove havarije nužan je iskop na Vizantijskom bulevaru, sa druge strane tržnog centra“ Roda“, na bademu. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu ili oslabljen pritisak u mreži do 15 sati u ulici Krive livade, ul. Narodnih heroja, delu Vizantijskog bulevara, delu naselja Duvanište i tržnog centra“Roda“.

U delu naselja Duvanište moguć je prekid na prostoru sa ulicama: 27. Mart, Naserovoj, Patrisa Lumumbe, Jelene Ćetković, Milana Mirčića i delovi ulica Radoja Dakića, Đerdapske i Branka Miljkovića.

POPRAVKA MREŽE U NASELjU GORNjI MATEJEVAC

Voda na ulici, potreban je iskop u naselju Gornji Matejevac, u ulici Stanoja Glavaša, kod broja 5. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Stanoja Glavaša, i moguć prekid u delu Gornjeg Matejevca.

KVAR NA MREŽI U ULICI JOVANA RISTIĆA

Voda na površini, potreban je iskop u ulici Jovana Ristića, kod broja 14. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Jovana Ristića, ali je moguć prekid i u okolnim ulicama: Vardarskoj, Dr Petra Vučinića i Sokolskoj.

RADOVI NA MREŽI U NASELjU MEDOŠEVAC

Voda na asfaltu, potreban je iskop u naselju Medoševac, u ul. Dimitrija Tucovića, kod broja 16. Zbog popravke vodovodne mreže moguć je prekid do 15 sati u ulici Dimitrija Tucovića.

POPRAVKE KVAROVA PO ŠAHTAMA NA VIŠE LOKACIJA

Voda puni šahte, potrebno je osposobljavanje prvih ventila u selu Sečanica (kod prve autobuske stanice), naselju Deveti maj – u ul. Jastrebačkih partizana, u selu Jelašnica – u ul. Sedlinskoj, u selu Donje Međurovo – u crkvi (prvi i drugi ventil), i selu Krupac na više adresa. Zbog planiranih radova moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ulici Narodnih heroja.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com