Некатегоризовано

JKP „Naissus“: Kvar na uglu Kajmakčalanske i Prištinske

JKP „Naissus“ radiće danas na otklanjanju kvarova na više lokacija u gradu.

KVAR NA UGLU ULICA KAJMAKČALANSKE I PRIŠTINSKE

Voda na površini, nužan je iskop na uglu ulica Kajmakčalanske i Prištinske. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulicama. Kajmakčalanskoj, Prištinskoj, Štipskoj, Ohridskoj i u delu ulice Vojvode Bojovića.

RADOVI U PUŠKINOVOJ ULICI

Voda na površini, potreban je iskop u ulici Puškinovoj, kod broja 43. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Puškinovoj ulici.

KVAR NA MREŽI U NIŠKOJ BANjI

Voda na površini, potreban je iskop u Niškoj Banji, u ulici Vidoja Jovanovića bb. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Vidoja Jovanovića.

INTERVENCIJA U SELU POPOVAC

Upao je asfalt, potreban je iskop u selu Popovac, u ulici Maršala Tita, kod broja 46B. Zbog popravke priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Maršala Tita.

POPRAVKE KVAROVA PO ŠAHTAMA U NASELjIMA DEVETI MAJ I PASI POLjANA

Voda puni šahte, potrebno je osposobljavanje prvih ventila u naselju Deveti maj, u ulicama Topličkog partizanskog odreda, kod broja 35 i Jastrebačkih partizana, kod broja 69. Intervencije u šahtama se tokom dana rade i u naselju Pasi Poljana, u ulicama: Učitelja Spiridona br. 21, Amadeusa Mocarta bb, i Radivoja Koraća. Zbog popravke prvih ventila na više adresa moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u pobrojanim ulicama.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com