Servisne

JKP „Naissus“: Kvar na priključnoj vezi u ulici Ratka Sofijanovića

JKP „Naissus“ radiće danas na otklanjanju kvarova na vodosnabdevanju.

KVAR NA VODOVODNOJ MREŽI U SELU KNEŽICA

Kvar na vodovodnoj mreži u selu Knežica u ulici Kralja Milana kod broja 12, potrebno raskopavanje. Zbog radova na popravci vodovodne mreže doći će do prekida vodosnabdevanja u ovoj ulici do 15 sati.

KVAR NA VODOVODNOJ MREŽI U SELU GORNjI MATEJEVAC

Voda na ulici u ulici Pop Ignjatovoj kod broja 52,potreban iskop. Zbog radova na popravci vodovodne mreže doći će do prekida vodosnabdevanja do 15 sati u Pop Ignjatovoj ulici.

KVAR NA PRIKLjUČNOJ VEZI U ULICI RATKA SOFIJANIĆA

Kvar na priključnoj vezi u ulici Ratka Sofijanića kod broja 14, potreban iskop. Zbog radova na popravci priključne veze doći će do prekida vodosnabdevanja do 15 sati u ulici Ratka Sofijanića.

POPRAVKE KVAROVA NA PRVIM VENTILIMA

Tokom dana obavljaće se radovi na popravci prvih ventila u ulicama: Branka Bjegovića 32, Visokog Stevana na nekoliko lokacija, Rašićeva 5, Đerdapska 50, Sićevačka 15a, u naselju Ratko Jović u ulici 25.Maja na više lokacija, kao i u selima Ljuberađa i Jelašnica. Zbog intervencija moguć je prekid vodosnabdevanja na pomenutim lokacijama do 15 sati.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com