Servisne

JKP „Naissus“: Kvar na priključnoj vezi u ulici Marka Jovanovića

JKP „Naissus“ radiće danas na otklanjanju kvarova na vodosnabdevanju na nekoliko lokacija.

KVAR NA PRIKLjUČNOJ VEZI U ULICI MARKA JOVANOVIĆA

Kvar na priključnoj vezi u ulici Marka Jovanovića kod broja 7a, nužan iskop. Zbog radova na popravci priključne veze doći će do prekida vodosnabdevanja u ovoj ulici do 15 sati.

RADOVI NA VODOVODNOJ MREŽI U ULICI DRAGANA BARAĆA

Zbog radova na vodovodnoj mreži doći će do prekida vodosnabdevanja u ulici Dragana Baraća do 15 sati.

KVAR NA PRIKLjUČNOJ VEZI U KNEZ SELU

Kvar na priključnoj vezi u ulici Svetog Ilije kod broja 8 u Knez Selu, nužan iskop. Zbog radova na popravci priključne veze doći će do prekida vodosnabdevanja u ovom selu do 15 sati.

KVAR NA PRIKLjUČNOJ VEZI U NIŠKOJ BANjI

Kvar na priključnoj vezi u ulici Jovana Popovića kod broja 4 u Niškoj Banji, nužan iskop. Zbog radova na popravci priključne veze doći će do prekida vodosnabdevanja u ovoj ulici do 15 sati.

POPRAVKE KVAROVA NA PRVIM VENTILIMA

Tokom dana obavljaće se radovi na popravci prvih ventila u ulicama: Beogradska 10, Branka Bjegovića 55, u selima: Gornja Toponica-Maršala Tita 39, Čokot- Mramorska 23, Supovac vikend naselje, Medoševac na više lokacija, Gornji Matejevac na više lokacija, Donji Matejevac na više lokacija, Popovac na više lokacija. Zbog intervencija moguć je prekid vodosnabdevanja na pomenutim lokacijama do 15 sati.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pročitaj i :
Close
Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com