Servisne

JKP “Naissus”: Kvar na priključnoj vezi u ulici Lole Libara

JKP “Naissus” radiće danas na otklanjanju kvarova na vodosnabdevanju na nekoliko lokacija.

KVAR NA PRIKLjUČNOJ VEZI U ULICI LOLE RIBARA

Kvar na priključnoj vezi u ulici Lole Ribara br. 18a, potrebno raskopavanje. Zbog radova na popravci vodovodne mreže doći će do prekida vodosnabdevanja u ovoj ulici do 15 sati.

KVAR NA VODOVODNOJ MREŽI U NASELjU ŠLjAKA

Kvar na vodovodnoj mreži u Paljinskoj ulici u visini broja 27 u naselju Šljaka, nužan iskop. Zbog radova na popravci vodovodne mreže doći će do prekida vodosnabdevanja u ovoj ulici do 15 sati.

KVAR NA VODOVODNOJ MREŽI U GORIČKOJ ULICI

Kvar na vodovodnoj mreži u Goričkoj ulici kod broja 65a, nužno raskopavanje. Zbog radova na popravci vodovodne mreže doći će do prekida vodosnabdevanja u ovoj ulici do 15 sati.

ISPIRANjE VODOVODNE MREŽE U ULICI GENERALA VLADIMIRA TALIĆA

Radovi na ispiranju vodovone mreže na kraju ulice Generala Vladimira Talića. Usled ovih radova doći će do prekida vodosnabdevanja u ovoj ulici do 15 sati.

POPRAVKA PRIKLjUČNIH VEZA U NASELjU DEVETI MAJ

Radovi na popravci priključnih veza u naselju Deveti maj u ulicama Zorana Cige Stojanovića i Sime Dinića. Zbog ovih radova doći će do prekida vodosnabdevanja u ovim ulicama do 15 sati.

KVAR NA PRIKLjUČNIM VEZAMA U NASELjU NIKOLA TESLA

Radovi na popravci priključnih veza u naselju Nikola Tesla u ulicama Ratomira Vasiljevića i ulici Avnoja.

RADOVI NA POPRAVCI PRIKLjUČNIH VEZA U SELU MRAMOR

Radovi na popravci priključnih veza na više lokacija u selu Mramor. Zbog ovih radova doći će do prekida vodosnabdevanja u ovom selu do 15 sati.

POPRAVKE KVAROVA U ŠAHTAMA U KAMP NASELjU U NIŠKOJ BANjI

Radovi na popravci kvarova u šahtama korisnika usluga u Kamp naselju u Niškoj Banji. Zbog ovih radova doći će do prekida vodosnabdevanja u ovom naselju do 15 sati.

POPRAVKA PRIKLjUČNIH VEZA U SELU JELAŠNICA

Radovi na popravci priključnih veza na nekoliko lokacija u ulici Kralja Milana u selu Jelašnica. Zbog ovih radova doći će do prekida vodosnabdevanja u ovom selu do 15 sati.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com