Servisne

JKP „Naissus“: Kvar na priključnoj vezi u ulici Ilije Birčanina

JKP „Naissus“ radiće danas na otklanjanju kvarova na vodosnabdevanju na nekoliko lokacija u Gradu.

KVAR NA PRIKLjUČNOJ VEZI U ULICI ILIJE BIRČANINA

Kvar na priključnoj vezi u ulici Ilije Birčanina kod broja 26, potreban iskop. Zbog radova na popravci priključne veze doći će do prekida vodosnabdevanja u ovoj ulici do 15 sati.

KVAR NA VODOVODNOJ MREŽI U NASELjU 9. MAJ

Kvar na vodovodnoj mreži u Vlasotinačkoj ulici u naselju 9. maj, nužno raskopavanje. Zbog radova na popravci vodovodne mreže doći će do prekida vodosnabdevanja u ovoj ulici do 15 sati.

KVAR NA VODOVODNOJ MREŽI U ULICI STANKA VLASOTINČANINAKvar na vodovodnoj mreži u ulici Stanka Vlasotinčanina (naselje Marger), potrebno raskopavanje. Zbog radova na popravci vodovodne mreže doći će do prekida vodosnabdevanja u ovoj ulici do 15 sati.

KVAR NA MREŽI U SELU GABROVAC

Kvar na vodovodnoj mreži u ulici Pobede kod broja 111 u selu Gabrovac, nužan iskop. Zbog radovan na popravci vodovodne mreže doći će do prekida vodosnabdevanja u ovoj ulici do 15 sati.

POPRAVKE KVAROVA NA PRVIM VENTILIMA

Tokom dana obavljaće se radovi na popravci prvih ventila u selu Trupale u ulici Nikole Tesle br. 8, ulici Cara Lazara br. 1 i ulici Marka Čelebanovića br. 3, u vikend naselju u selu Dolac i naselju Dolac pored železničke stanice, u selu Donji Matejevac na više lokacija i u ulicama Gnjilanskoj i Sterijinoj. Zbog intervencija moguć je prekid vodosnabdevanja na pomenutim lokacijama do 15 sati.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com