Servisne

JKP „Naissus“: Kvar na priključnoj vezi u ulici Cara Dušana

JKP „Naissus“ radiće danas na otklanjanju kvarova na vodosnabdevanju na nekoliko lokacija u gradu.

KVAR NA PRIKLjUČNOJ VEZI U ULICI CARA DUŠANA

Kvar na priključnoj vezi u ulici Cara Dušana kod broja 126, nužan iskop. Zbog radova na popravci priključne veze doći će do prekida vodosnabdevanja u ovoj ulici do 15 sati.

KVAR NA PRIKLjUČNOJ VEZI U ULICI STRAHINjE SIMONOVIĆA

Kvar na priključnoj vezi u ulici Strahinje Simonovića kod broja 11, potreban iskop. Zbog radova na popravci priključne veze doći će do prekida vodosnabdevanja u ovoj ulici do 15 sati.

KVAR NA VODOVODNOJ MREŽI U GORNjEM MATEJEVCU

Kvar na vodovodnoj mreži u ulicama Vodovodska kod broja 7 i Kralja Aleksandra kod broja 7, potrebno raskopavanje. Zbog radova na popravci vodovodne mreže doći će do prekida vodosnabdevanja u ovim ulicama do 15 sati.

KVAR NA PRIKLjUČNOJ VEZI U SUVOM DOLU

Kvar na priključnoj vezi u Suvom Dolu u ulici Sime Jocića kod broja 40, potreban iskop. Zbog radova na popravci priključne veze doći će do prekida vodosnabdevanja do 15 sati u ovoj ulici.

KVAR NA VODOVODNOJ MREŽI U SELU SUPOVAC

Kvar na vodovodnoj mreži u selu Supovac, potrebno raskopavanje. Zbog radova na popravci vodovodne mreže doći će do prekida vodosnabdevanja u ovom selu do 15 sati.

POPRAVKE KVAROVA NA PRVIM VENTILIMA

Tokom dana obavljaće se radovi na popravci prvih ventila u ulicama: Osmog marta 8, Vladimira Ćorovića 30, Pribojska 95, Tihomira Brankovića Joce 28 na više lokacija, Despota Đurđa 27, Požarevačka 22, Dragoljuba Ristića 20, Rujnička 49, u selu Sečanica na više lokacija, Čokot Mramorska 1, Trupale na više lokacija. Zbog intervencija moguć je prekid vodosnabdevanja na pomenutim lokacijama do 15 sati.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pročitaj i :
Close
Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com