Servisne

JKP “NAISSUS”: Kvar na potisnom cevovodu u selu Supovac

JKP “NAISSUS” radiće danas na otklanjanju kvarova na vodovodnoj mreži na nekoliko lokacija u gradu.

KVAR NA MREŽI U PRIJEZDINOJ

Kvar na vodovodnoj mreži u Prijezdinoj ulici u dvorištu zgrade „Švajcarija“, nužno raskopavanje. Zbog radova na popravci vodovodne mreže doćiće do prekida vodosnabdevanja u ovoj ulici do 15 sati.

KVAR NA SERVINSNOM VENTILU U PANTELEJSKOJ

Kvar na servisnom ventilu u Pantelejskoj ulici kod broja 59, potreban iskop. Zbog radova na osposobljavanju servisnog ventila moguć je prekid vodosnabdevanja u ovoj ulici do 15 sati.

NASTAVAK RADOVA U SELU MRAMOR

Nastavak radova na popravci kvara na vodovodnoj mreži u Niškoj ulici u selu Mramor, nužan iskop. Zbog ovih radova doćiće do prekida vodosnabdevanja u ovom selu do 15 sati

KVAR NA VODOVODNOJ MREŽI U SELU ČUKLjENI

Zbog popravke kvara na vodovodnoj mreži biće u prekidu vodosnabdevanje za korisnike u selu Čukljenik od 9 do 15 sati. Usled ovih radova doćiće do zatvaranja regionalnog puta za saobraćaj u istom vremenu. Nakon obavljenih radova predviđa se redovno snabdevanje vodom i normalizacija saobraćaja.

KVAR NA POTISNOM CEVOVODU U SELU SUPOVAC

Kvar na potisnom cevovodu iznad rezervoara u selu Supovac, nužan iskop. Zbog radova na popravci potisnog cevovoda doćiće do prekida vodosnabdevanja u ovom selu do 15 sati.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com