Servisne

JKP “Naissus”: Kvar na mreži u ulici Vojvode Bojovića

JKP “Naissus” radiće danas na otklanjanju kvarova na vodosnabdevanju na nekoliko lokacija u gradu.

KVAR NA MREŽI U ULICI VOJVODE BOJOVIĆA

Voda na površini, bio je planiran iskop za vikend ali je odložen za danas u ulici Vojvode Bojovića, kod broja 13. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulicama Vojvode Bojovića i Mostarskoj, ali je moguć prekid i u Dravskoj ulici. Za vreme dok se obavlja inteervencija u Vojvode Bojovića, uradiće se i zamena prvog ventila u ulici Mostarskoj, kod broja 4.

INTERVENCIJA U PANTELEJSKOJ ULICI

Zbog priključenja korisnika montažom vodomera potreban je iskop u Pantelejskoj ulici bb. Usled intervencije na priključnoj vezi neće biti prekida u vodosnabdevanju.

KVAR NA MREŽI U ULICI VITKA TASKOVIĆA

Voda na površini, potreban je iskop u ulici Vitka Taskovića, kod broja 24. Zbog osposobljavanja hidranta moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ulici Vitka Taskovića.

NASTAVAK RADOVA U SELU SEČANICA

Nastavljaju se radovi u selu Sečanica na dva mesta, od ulaza u selo prva ulica desno i kod prve autobuske stanice. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u selu Sečanica.

POPRAVKA VENTILA U NIŠKOJ BANjI

U toku su radovi u Niškoj Banji, u ul. Železničkoj bb, kod spomenika na popravci šiber ventila DN 500 u šahti. Zbog intervencije neće biti prekida u vodosnabdevanju.

POPRAVKE PRVIH VENTILA U VIŠE ULICA

Voda puni šahte, nastavlja se osposobljavanje prvih ventila u ul. Braće Vuksanović 31, selu Popovac – ul. Maršala Tita bb, selu Vrtište – Prvomajska 6, selu Jelašnica – ul. Kosovskih junaka 60, i još nekima. Zbog planiranih radova moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati na pomenutim lokacijama.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com