Servisne

JKP „Naissus“: Kvar na mreži u ulici Trg Učitelj Tase

JKP „Naissus“ radiće danas na otklanjanju kvarova na vodosnabdevanju na nekoliko lokacija u gradu.

KVAR NA MREŽI U ULICI TRG UČITELjA TASE

Voda na površini, nužan je iskop u ulici Trg Učitelja Tase, kod broja 3. Zbog popravke vodovodne mreže moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ulici Trg Učitelja Tase.

RADOVI NA MREŽI U ULICI PIONIRSKOJ

Voda na asfaltu, potreban je iskop u naselju Pantelej, u Pionirskoj ulici bb. Zbog popravke vodovodne mreže moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u Pionirskoj ulici.

POPRAVKA VEZE NA LOKACIJI MRAMORSKI POTOK

Voda na površini, potreban je iskop na lokaciji Mramorski potok bb. Zbog popravke priključne veze moguć je prekid do 15 sati na prostoru naselja Mramorski potok.

KVAR NA VEZI U NASELjU SUVI DO

Usled havarijske potrošnje nužan je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u naselju Suvi Do, u ul. Velimira Mitića, kod broja 12. Nakon popravke priključne veze korisnika predviđa se normalizacija u snabdevanju vodom.

POPRAVKE KVAROVA PO ŠAHTAMA U NASELjU NIKOLA TESLA

Voda puni šahte, nastavlja se osposobljavanje prvih ventila u naselju Nikola Tesla, na više adresa u ulici Niškoj. Popravke u šahtama obavljaće se i u Niškoj Banji – u ulici Trg Republike, Jovana Popovića, Kamp naselju. Zbog planiranih radova moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati na pomenutim lokacijama.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com