Servisne

JKP “Naissus”: Kvar na mreži u ulici Stevana Nemanje

JKP “Naissus” radiće danas na otklanjanju kvarova na vodosnabdevanju na nekoliko lokacija.

KVAR NA MREŽI U ULICI STEVANA NEMANjE

Voda na površini, nužan je iskop u ulici Stevana Nemanje, kod broja 12. Zbog popravke vodovodne mreže moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ulici Stevana Nemanje.

POPRAVKA KVARA NA VEZI U NIŠKOJ BANjI

Voda na asfaltu, potreban je iskop u Niškoj Banji, u ulici Carice Teodore, kod broja 10a. Zbog popravke priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Carice Teodore.

INTERVENCIJA U SELU MEZGRAJA

Voda na površini, potreban je iskop u selu Mezgraja, u ulici Maršala Tita. Zbog popravke kvara na priključnoj vezi moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ulici Maršala Tita.

KVAR NA VEZI U NASELjU KITIC

Voda na površini, potreban je iskop u naselju Kitice, kod sela Supovac. Ukoliko se tokom dana budu obavljali radovi moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u naselju Kitice.

NASTAVAK RADOVA U ULICI BULEVAR NEMANjIĆA

Nastavlja se intervencija na vodovodnoj mreži u ulici Bulevar Nemanjića, na kružnom toku pored tržnog centra“Delta“. Zbog radova na vodovodnoj mreži neće biti prekida u snabdevanju vodom.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com