Servisne

JKP “Naissus”: Kvar na mreži u ulici Nadežde Petrović

JKP “Naissus” radiće danas na otklanjanju kvarova na vodosnaabdevanju na nekoliko lokacija u gradu.

KVAR NA MREŽI U ULICI NADEŽDE PETROVIĆ

Oštećena je vodovodna cev usled radova trećeg lica u naselju Donja Vrežina, u ulici Nadežede Petrović, gde je obustavljeno snabdevanje vodom. Zbog popravke vodovodne mreže ostaje u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Nadežde Petrović.

POPRAVKA KVARA U SELU DONjE MEĐUROVO

Voda na asfaltu, potreban je iskop u selu Donje Međurovo, u Moravskoj ulici. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Moravskoj ulici.

INTERVENCIJA U ULICI HUSINjSKIH RUDARA

Voda na površini, nužan je iskop u ulici Husinjskih rudara, kod broja 20. Zbog popravke priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ulici Husinjskih rudara.

POPRAVKA VEZE U ULICI JOVANA RISTIĆA

Potrebno je osposobljavanje servisnog ventila u ulici Jovana Ristića. Zbog popravke priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ulici Jovana Ristića, na prostoru od ugla sa Topličinom do raskrsnice sa Vardarskom ulicom.

KVAR NA MREŽI U ULICI DIMITRIJA GOLEMOVIĆA

Voda na površini, potreban je iskop u ulici Dimitrija Golemovića. Ukoliko se tokom dana budu obavljali radovi biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Dimitrija Golemovića.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com