Servisne

JKP “Naissus”: Kvar na mreži u ulici Milana Toplice

JKP “Naissus” radiće danas na otklanjanju kvarova na  vodosnabdevanju na više lokacija.

KVAR NA MREŽI U ULICI MILANA TOPLICE

Voda na površini, nužan je iskop u ulici Milana Toplice, kod broja 10. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Milana Toplice.

INTERVENCIJA NA BULEVARU NEMANjIĆA

Voda izbija iz šahte u ulici Bulevar Nemanjića kod kružnog toka ispred tržnog centra“Delta“. Potrebna je provera intervencija na priključnoj vezi bez prekida u vodosnabdevanju.

KVAR NA UGLU ULICA PANTELEJSKE I KRALjA MILANA

Voda na površini, potrebna je intervencija na uglu ulica Pantelejske i Kralja Milana. Zbog osposobljavanja vodovodne mreže neće biti prekida u vodosnabdevanju. Ukoliko je u pitanju složeni kvar biće neophodno zatvoriti vodu na širem prostoru u naselju Jagodin mala, što podrazumeva deo Kosovke devojke i ulice do Bulevara Nikole Tesle ( Čegarska, Milojeva, Jovana Jovanovića Zmaja i druge).

NASTAVAK RADOVA NA ULAZU U SELO GORNjA TOPONICA

Nastavljaju se radovi od prethodnog dana na Toponičkom putu, mesto kvara je na ulazu u selo Gornja Toponica. Zbog popravke vodovodne mreže u prekidu je vodosnabdevanje do 15 sati na Toponičko putu od sela Čamurlija do sela Gornja Toponica. Auto-cisterna za snabdevanje pijaćom vodom biće otpremljena i kružiće na pomenutoj lokaciji do 15 sati. U istom periodu obaviće se i provera mreže u selu Sečanica, na dva mesta bez obustavljanja vodosnabdevanja.

NASTAVAK RADOVA U RUDNIČKOJ ULICI

Nastavljaju se radovi od prethodnog vikenda u Rudničkoj ulici, izbija voda na prvim ventilima kod broja 6c, i u prvom prilazu 1/E. Zbog popravki priključnih veza moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u Rudničkoj ulici sa prilazima.

POPRAVKE PRVIH VENTILA U VIŠE ULICA

Voda puni šahte, nastavlja se osposobljavanje prvih ventila u Niškoj Banji – ul. Vidoja Jovanovića II prilaz 16, selu Jelašnica – ul. Kosovskih junaka 60, selu Divljana na više adresa, na Mramorskom brdu, i u naselju Deveti maj – ul. 22. Decembar 11. Zbog planiranih radova moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati na pomenutim lokacijama.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com