Servisne

JKP “Naissus”: Kvar na mreži u ulici Kej Kola srpskih sestara

JKP “Naissus” radiće danas na otklanjanju kvarova na vodosnabdevanju na više lokacija.

KVAR NA MREŽI U ULICI KEJ KOLA SRPSKIH SESTARA

Voda na površini, potreban je iskop u ulici Kej Kola srpskih sestara, kod“Irish pub“. Zbog popravke vodovodne mreže moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ulicama Kej Kola srpskih sestara i Davidovoj.

POPRAVKA MREŽE U SELU LALINAC

Voda na ulici, potreban je iskop u selu Lalinac, u Niškoj ulici bb, skretanje za groblje. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati za žitelje u selu Lalinac.

RADOVI U NASELjU BRANKO BJEGOVIĆ

Voda na površini, potrebna je intervencija u naselju Branko Bjegović, u ulici Danila Kiša, kod broja 35. Zbog osposobljavanja vazdušnog ventila moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ulici Danila Kiša.

KVAR NA PUTU ZA DONjE VLASE

Voda na površini, nužan je novi iskop u Donjovlaškoj ulici, IV prilaz. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje u delu Donjovlaške ulice, za IV prilaz.

POPRAVKE KVAROVA PO ŠAHTAMA U VIŠE ULICA I SELU JELAŠNICA

Voda puni šahte, potrebno je osposobljavanje prvih ventila u selu Jelašnica – u ulici Kralja Milana. Planirane su intervencije po šahtama u ulicama: Marka Jovanovića – na više adresa, Vlasinskoj, Jug Bogdanovoj. Zbog planiranih radova moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati na pomenutim lokacijama.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com