Servisne

JKP “Naissus”: Kvar na mreži u ulici Jovana Ristića

JKP “Naissus” radiće danas na otklanjanju kvarova na vodosnabdevanju na nekoliko lokacija u gradu.

KVAR NA MREŽI U ULICI JOVANA RISTIĆA

Voda na površini, prethodnog dana najavljen je iskop u ulici Jovana Ristića, kod broja 14. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu ulice Jovana Ristića, na prostoru za manji broj zgrada u sokaku.

KVAR NA MREŽI U NASELjU ČALIJE

Voda na asfaltu, potreban je iskop u naselju Čalije, na uglu ulica Bagremove i Crvenih Javora. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulicama Bagremovoj i Crvenih Javora, ali je moguć prekid i na prostoru naselja Čalije u istom terminu.

RADOVI NA MREŽI U ULICI BULEVAR DR ZORANA ĐINĐIĆAPrethodnog dana su najavljeni radovi na vodovodnoj mreži u ulici Dr Zorana Đinđića, kod spomen parka“Ćele kula“. Zbog iskopa biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulicama Dušana Trivunca, Vase Albanca i moguć prekid u okolnim ulicama pored Gabrovačke reke.

PLANIRANI RADOVI U NASELjU DEVETI MAJ

U toku dana obavljaće se juče najavljeni radovi na vodovodnoj mreži u naselju Deveti maj. Zbog iskopa biće u prekidu vodosnabdevanje od 8 do 15 sati u delu naselja, na prostoru od Pločničke (kod podvožnjaka) do ulice Sime Dinića.

POPRAVKA VENTILA U NIŠKOJ BANjI

U toku je iskop malim bagerom u Niškoj Banji, u ul. Vidoja Jovanovića II prilaz. Zbog popravke deoničnog šiber ventila moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ulici Vidoja Jovanovića.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com