Servisne

JKP „Naissus“: Kvar na mreži u selu Popovac

JKP „Naissus“ radiće danas na otklanjanju kvarova na više lokacija u gradu.

KVAR NA MREŽI U SELU POPOVAC

Voda na površini, potreban je iskop u selu Popovac, u ulici Jablaničkoj bb. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Jablaničkoj, i moguć prekid na prostoru sela Popovac.

POPRAVKA KVARA U SELU ČOKOT

Voda na površini, potrebna je popravka u selu Čokot, u ulici 29. Novembra, kod broja 18. Zbog popravke priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati na prostoru sela Čokot.

RADOVI U NASELjU KITICE

Voda na površini, tokom dana obavljaće se iskop u ataru sela Supovac, u naselju Kitice, u ulici Svete Petke bb. Zbog više intervencija na priključnim vezama biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u naselju Kitice i vikend naselju Supovac.

POPRAVKE KVAROVA U NASELjU GORNjA VREŽINA

Voda na površini, potrebni su iskopi u naselju Gornja Vrežina, u ulicama Rahele Ferari bb i Svetog Alimpija. Zbog popravke vodovodne mreže i priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulicama Rahele Ferari i Svetog Alimpija, i moguć prekid u naselju Gradac.

KVAROVI PO ŠAHTAMA U NASELjU NIKOLA TESLA I SELU DOLAC

Voda puni šahte, potrebne su intervencije u naselju Nikola Tesla, u ulicama: Zaplanjskoj br. 6, i Vase Koljevića, na više adresa. Zbog popravke prvih ventila moguć je manji prekid vodosnabdevanja do 15 sati u pomenutim ulicama i u selu Dolac.

INTERVENCIJA U ULICI IVANA MILUTINOVIĆA

Voda na površini, nužan je iskop u ulici Ivana Milutinovića. Zbog popravke priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u delu ulice Ivana Milutinovića.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com