Servisne

JKP “Naissus”: Kvar na mreži u Niškoj Banji

JKP “Naissus” radiće danas na otklanjanju kvarova na vodosnabdevanju na nekoliko lokacija u gradu.

POPRAVKA KVARA U GORNjEM MATEJEVCU

Voda na površini, potreban je iskop kolovoz-asfalt u naselju Gornji Matejevac, u Obilićevoj ulici, kod broja 47. Zbog popravke priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Obilićevoj ulici i okolnim ulicama: Kapetana Rašića, Rajićevoj, Kapetana Kanaćila, Čegarskoj, Radničkoj, Orlovića Pavla, Karađorđevoj, Starine Novaka i Balkanskoj.

KVAR NA MREŽI U NIŠKOJ BANjI

U ulici Ruzveltovoj, u Niškoj Banji je oslabljen pritiisak. Neki korisnici od broja 1 do 11 su dva dana bez vode. Potreban je utvrditi tačno mesto kvara na mreži i potom pristupiti iskopu, kada se predviđa prekid vodosnabdevanja u celoj ulici do 15 sati.

RADOVI NA MREŽI U SELU JELAŠNICA

Kvar je na magistralnom cevovodu DN 500 mm u selu Jelašnica. Zbog popravke vodovodne mreže neće biti prekida u snabdevanju vodom.

POPRAVKE KVAROVA NA PRVIM VENTILIMA

Tokom dana obavljaće se radovi na osposobaljavanju prvih ventila u selima: Supovac, ul. Kapetana Srećka Andrića 42; Supovac – vikend naselje; Trupale, ul. Svetosavska 27, Cara Lazara 10; Čamurlija i Čamurlija – vikend naselje. Zbog radova mogući su prekidi vodosnabdevanja do 15 sati na pomenutim lokacijama.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com